OFERTE speciale CAZARE vile,pensiuni,hoteluri

Cabane cu etaj, mansarda cu vedere panoramica, living spatios, bucatarie utilata. Toate camerele-dormitoarele sunt dotate cu baie proprie, apa rece, apa calda, cabina dus . Majoritatea camerelor au si tv satelit propriu. Livingul si bucataria se pun la dispozitie. Se pot inchiria camere separate sau toata cabana,vila,garsoniera,hotel toate aceste pe gustul dv.

miercuri, 23 septembrie 2009

pentru DETALII tel;0722217476 ID;elenadurbeca@yahoo.com


Cazare Busteni Valea Prahovei | Oferte Cazare Hoteluri Vile Pensiuni Casa de vacanta

Din punct de vedere turistic orasul Busteni are o pozitie dintre cele mai incantatoare, fiind asezat pe valea superioara a raului Prahova, in judetul Prahova, la o altitudine ce variaza intre 850 si 950 metri, chiar la baza masivului Caraiman din muntii Bucegi.

Busteniul este considerat de catre multi un "Sestogradcity" unde isi dau intalnire marea masa a celor indragostiti de vaile si branele pline de farmec ale muntilor.

Cu o oferta diversificata si multiple posibilitati de cazare la hoteluri, pensiuni, vile si cabane, Busteniul este o locatie potrivita pentru petrecera unor sejururi cat mai placute.

Situat la poalele muntilor Bucegi, orasul Busteni este punctul de plecare in majoritatea traseelor montane din zona, iar iubitorii sporturilor de iarna vor fi bucurosi sa afle ca la Busteni s-a inaugurat cea mai moderna partie de schi din tara si din sud-estul Europei. Este vorba de partia Kalinderu, amenajata la standarde internationale, cu fonduri europene.

Partia Kalinderu este amplasata pe un versant al masivului Caraiman, la circa 1 km distanta de centrul localitatii, are o lungime de 1.300m, panta medie de 37%, instalatie de zapada artificiala si telescaun.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire